DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
 

Bondens egen Matfestival den sista lördagen i augusti

Lördag 28 Februari Claudia Dillmann

Över 14 000 besökare har ringlat ut och in i vårt mathantverkstält och runt våra marknadsvagnar i bästa skördetid. Många är de som har stannat till och lyssnat till föredragen på scénen och 2014 bjöd vi bland annat på matlagning med temat "Mera grönt" av Cajsa Johansson (ambitiös tävlingskock och framgångsrik företagsledare) från Cajsa Kök och temat "köttskola-från ben till buljong" med Husmor Lisa (känd från tv-programmet Sveriges mästerkock). I mathantverkstältet hittade du förstås som tidigare våra härliga producenter och mathantverkare med allt det goda du kan önska dig från Uppland!


Man kunde, som tidigare är, prova på att lära sig om bin och att slunga honung och mycket annat spännande i vår Smakverkstad på Matfestivalen!

På Bondens egen Matfestival kan man förutom att handla direkt från sin bonde och mathantverkare också förkovra sig i hur bra mat blir till!

Bondens egen Matfestival arrangeras den sista lördagen i augusti!

KONTAKTPERSON:
Marih Jonsson, Skogbackens Ost,
070-725 01 77 skogbackensost@gmail.com

Vi som jobbar med matfestivalen gör detta på uppdrag av Bondens Mat i Uppland, en ekonomisk förening vars uppgift är att främja och synliggöra lokalt producerad mat i Uppland. Bondens egen Matfestival arrangeras i samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala, Uppsala Universitet och Botaniska trädgården i Uppsala.

 

 

 

 

Tillbaka