DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Övergrans Jordbruk

"Vi vill att man ska komma hit till oss och uppleva lantlivet i Övergran, sitta i naturen och ta en kopp kaffe, rida, vandra, cykla och titta på fåglar, eller bara bo."

För Leif Zetterberg, före detta vd på LRF och statssekreterare i Näringsdepartementet, är Övergran basen och tryggheten i livet. "Det är Övergran och resten av världen för mig. Genom Övergran vet jag alltid hur saker fungerar i det lilla, även när jag jobbar med större sammanhang."

Leif och hustrun Kristina Spångberg har jobbat för att gården ska få användning för alla sina byggnader och för att verksamheterna ska bilda en bred och hållbar helhet. "Alla olika verksamheter går in i varandra och behövs lika mycket."

Här hittar du: Bo på lantgård eller konferera. Turer på förstklassiga islandshästar i vacker miljö och ridläger. Rum & Frukost på lantgård med närhet till fågelskådning och vandringsleder. Självplock av ekologiska blåbär, du plockar och ger hälften till gården som betalning. Ölbryggeri. Konferens och festlokaler m.m.

Rum & Frukost, ölbryggeriet och islandshästridningen är öppet året runt. Grönsaksodlingen har säsong under juni till september.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Övergrans Jordbruk
Leif Zetterberg Kristina Spångberg
Övergrans Kyrkväg 1
746 93 Bålsta
upplevlandet@overgrans-jordbruk.se
070-586 66 62
070-586 66 62
www.overgrans-jordbruk.se