DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Örby Gård

"Vi vill sälja mat direkt från bonden utan mellanhänder. Då kan vi samtidigt berätta hur vi tar fram våra produkter och folk kan se att lammen har haft det bra!"

Örby Gård har brukats av familjen Örde under tre generationer. Kristina Örde började fantisera om vad hon skulle göra med gårdens gamla grisstall när grisarna flyttat ut. Då föddes idén om en egen gårdsbutik och ett eget gårdscafé. Lokalen är vitslammad, luftig och personligt inredd med halmbalar, gammaldags möbler och en liten gårdsbutik. Ett perfekt utflyktsmål för hela familjen!

"Vi vet att många är intresserade av att komma ut på landet och se hur mat blir till. Hit kan man komma med barnen och provsitta traktorn, klappa fåren och fika i hagarna med en hyrd picknickorg med filt och matsäck."

Här hittar du: Ett fantastiskt mysigt café med hembakat bröd och kakor. Vacker gårdsbutik med gårdens egna produkter efter säsong - mjöl, lammkött på låda, goda korvar, lammskinn och skinnhantverk. Kom och upplev ett levande jordbruk, ta en picknick i hagen! Årlig julmarknad. 

Öppet: året om i samband med aktiviteter på gården, vid förbokning eller enligt överrenskommelse.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Örby Gård
Kristina Örde
Örby 217
755 96 Uppsala
kristina.orde@gmail.com
070-666 83 97
070-666 83 97
www.örbygård.se