DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Kromsta Lantbod och Kaffestuga

"Vi är fyra generationer här på gården, gammelfarfar och gammelfarmor, farfar och farmor, jag Erica och min sambo och vår dotter Astrid. Alla är aktiva". 

2010 fick familjen fick utmärkelsen "Årets lantbruksföretag i Enköping" just för att det är så många generationer på gården. De fick priset för att de ser möjligheter, vågar satsa på sin ideer och utvecklar gårdens produkter.

"Vi ger oss sjutton på att det ska fungera att ha ett levande traditionellt jordbruk i dag. Har man kunnat göra det i alla tider så ska väl vi kunna klara det nu också. Vi brinner för det vi gör och vill inte göra något annat", säger Erica. 

Här hittar du: Ett perfekt utflyktsmål för alla åldrar, barnfamiljer eller äldre som har minnen från sin egen barndom att  återuppleva. Gammeldags handelsbod med köttlådor från gården, lokalproducerade grönsaker, potatis, ost, fisk, korv, bröd, sylt, saft, kryddor, te m.m. och lokalt hantverk. Kaffestuga, som även har öppet på vintern. Möjlighet att under vår, sommar och höst se kalvar, lamm, kaniner, höns och kattungar och uppleva ett levande traditionellt jordbruk.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Kromsta Lantbod och Kaffestuga
Mikael Eriksson
Litslena-Kromsta 4
74951 Grillby
kromstalantbruk@hotmail.se
0171-47 40 47
070-206 23 30
www.kromstalantbruk.se