DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Grönsaksbonden

"Jag har alltid jobbat med hälsa och friskvård och tycker att det är extra viktigt med bra mat. Det är viktigt att odla miljövänligt och att tänka på nästa generation!"

Det var det stora intresset för odling som fick Hans Johansson att sätta igång med grönsaker på heltid. "Jag drivs av att se hur det växer och glädjen i att ta fram en bra produkt!". Hans säljer sina grönsaker via en mobil gårdsbutik och står bland annat vid turistmålet Anundshög utanför Västerås.

Hästarna och körningen kom till av en slump. Hans gick en hästskötarutbildning med inriktning på jordbruk och brukskörning och började samla på gamla hästredskap. "Jag har vagnar, slädar, såmaskiner, harvar, plogar och dyngspridare. Så småningom blir det nog ett museum."

Här hittar du: Ett 100-tal sorter naturgödslade och obesprutade grönsaker efter säsong, snittblommor. Turer med häst och vagn eller släde, bröllopskörningar, miljövänlig gräsklippning med häst m.m. Vi säljer även grönsaker vid Anundshög i Västerås under turistsäsongen.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Grönsaksbonden
Hans Johansson
Gansta 3 Björksta
725 96 Västerås
hastochgronsaksbonden@yahoo.se
070-672 16 38
070-672 16 38
www.gronsaksbonden.se