DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Fredrikslunds Gård

"Ena dagen är vi hos en lokal producent och köper ostar, andra dagen buntar vi sparris. Vi hinner aldrig tröttna på något"

Från att ha varit traditionella spannmålsbönder bestämde sig Agneta och Gustaf Olsson för att utveckla Fredrikslunds Gård till en modern bondgård med många ben att stå på.

Här finns allt från köttdjur och egenproducerad potatis, sparris och jordgubbar, till en gårdsbutik med kläder i engelsk lantstil och en avdelning närproducerad mat, engelska teer och salami. Målet är att kunderna ska kunna lita på att de alltid får samma kvalitet när de handlar i butiken.

"Vi tar bara in producenter som kan leverera regelbundet och hålla en jämn och hög kvalitet. Det räcker inte med stämpeln närproducerat för att en vara ska vara bra!"

Här hittar du: Jordgubbar, potatis och sparris från egen odling efter säsong. Gårdsbutik med lokala laxprodukter, vilt, marmelad, sylt och ostar, råmjölksost från Focksta Gård och andra närproducerade delikatesser. Klädbutik med klassiska kvalitetskläder i engelsk countrystil.

Öppettider:

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Fredrikslunds Gård
Agneta och Gustaf Olsson
Fredrikslund
755 98 Uppsala
gustaf@fredrikslund.se
018-38 30 55
018-38 31 45
www.fredrikslund.se