DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Eds Trädgård

"Jag vill att Eds Trädgård ska bli ett ställe dit man kan komma och lära sig odlingshistoria. Varför ser en trädgård ut som den gör? Hur såg det ut för hundra år sedan?"

Hönor pickar bland perennerna och fikaborden står här mitt i den blommande trädgården. Eva-Lotta Hasselqvist, som står bakom trädgården tillsammans med sin sambo Gerrie Warner, var en av pionjärerna på Rosendals Trädgård i Stockholm och utbildad i både klassisk och biodynamisk odling.

Hela trädgården utstrålar dynamik, frihet och variation i antroposofisk anda. Eva-Lotta och Gerrie kompletterar varandra i trädgårdens olika grenar; besöksträdgård, växtförsäljning och anläggningsarbete. "Vi har samma favoritblandning; människor och växter!"

Här hittar du: Personlig handels- och visningsträdgård med café, egen odling av perenner, grönsaker, rotfrukter och örter efter säsong, självplock av blommor, butik med krukor och diverse. Visningsträdgård, temadagar, trädgårdsanläggning.

Öppettider: från mars/april till augusti öppet vardagar 10-18  och helger 10-16  (midsommarhelgen Stängt). Under september/oktober öppet vardagar 10-18 och lördagar 10-14. Söndagar Stängt. Från november till mitten av mars/början av april (beror på hur länge vintern stannar): Stängt men öppet efter överenskommelse. Ring före!

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Eds Trädgård
Eva-Lotta Hasselqvist
Ed 159
742 92 Östhammar
lotta@edstradgard.se
0173-108 99

www.edstradgard.se