DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Alsike Trädgård

"Mina grönsaker behöver inte skumpa runt i långa transporter och bli förstörda. Det gör att jag kan odla sånt som smakar gott, utan att behöva tänka på om det klarar transporterna."

För Pär Eklund var det en livsdröm som blev verklighet när han tog steget att bli grönsaksodlare på heltid. "Det är framför allt av miljöskäl jag gör det här. Konstgödsel är en så stor miljöbov i världen, för att inte tala om alla transporter och allt svinn som blir när fina grönsaker måste kastas."

Affärsidén är att odla ett brett utbud ekologiska grönsaker som levereras i förbeställda kassar hem till dörren eller till förbestämda ulämningsställen i Uppsalatrakten. En idé som fått bra respons i trakten.

"Man blir ju inte precis stenrik på det här, men jag tror att många som håller på tycker som jag, att det är nödvändigt att visa att det finns ett alternativ."

Här hittar du: Hemleverans av ett brett utbud (cirka 40 sorter) egenodlade ekologiska grönsaker och rotfrukter efter säsong i förbeställda kassar.  Klicka på hemsidan ovan för mer information.

Bassortiment: Tomat, Bladselleri, Purjolök, Dill, Persilja, kål, Fänkål, Kålrabbi, Vitkål, Rödkål, Broccoli, Savoykål, Romanesco, Svartkål, Grönkål, Purpurkål, Spetskål, Rödbeta, Gulbeta, Polkabeta, Mangold, Vaxböna, Brytböna, Skärböna, Bondböna, Morötter, Gul Lök, Röd Lök, Squash/Zucchini, Pumpa, Vintersquash, Gurka, Sallat, Kronärtskocka.

Försäljning via hemsidan och på Bondens egen Marknad i Uppsala. Ingen direktförsäljning i gårdsbutiken.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Alsike Trädgård
Pär Eklund
Alsike Prästgård
741 92 Knivsta
order@alsiketradgard.se
0700-45 37 80
0700-45 37 80
www.alsiketradgard.se